Bijscholing ZZP Medicatietoediening

Wij organiseren op Maandag 15 Januari 2018 weer een bijscholing. Deze bijscholing is speciaal ontwikkeld voor de ZZP’er in de zorg voor Helpenden 302 (plus), Verzorgenden en Verpleegkundigen. Op Maandag 15 Januari van 12:30 tot 16:00 wordt je bijgeschoold om het gehele medicatieproces rondom de zorgvrager veilig en verantwoord uit te voeren . Onderwerpen/vaardigheden : Basiskennis anatomie & fysiologie in relatie tot medicijnen. Verschillende toedieningsvormen van medicatie. De 10 stappen van het medicatieproces. Medisch rekenen. De vaardigheden worden geoefend op fantomen, tevens wordt er een theorietoets afgenomen. Voorafgaand aan de bijscholing ontvangt je digitaal onze module: medicatietoediening, medicatieveiligheid & medisch rekenen. Na afloop van de bijscholing ontvangt je een bewijs van deelname. Locatie : Zorg Ambiance Transistorstraat 31 1322 CK Almere Interesse ? Mail of bel naar Cherelle Bitter op info@zorgambiance.nl of bel naar 0627228000

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • LinkedIn Zorg Ambiance
  • Facebook Zorg Ambiance
  • Instagram Zorg Ambiance

© 2021 BY ZORGAMBIANCE B.V. Algemene voorwaarden     Privacyverklaring KVK: 74237624 BTW: NL859820543B01

  • LinkedIn Zorg Ambiance
  • Facebook Zorg Ambiance
  • Twitter Zorg Ambiance