VERZORGENDE ZEEWOLDE

 

 

VERZORGENDE ZEEWOLDE THUISZORG

 

Doorlopende werving

Functie omschrijving

Samen met je team lever je zorg bij complexe of minder complexe zorgvragen van onze cliënten. Je verpleegt, verzorgt en begeleidt cliënten thuis die somatische/psychogeriatrische zorg nodig hebben. Naast de prettige omgang met de cliënten bouw je ook een (vertrouwens) relatie op met  familie, mantelzorgers en vrijwilligers. Dit gaat je goed af, omdat je makkelijk contact maakt en een kei bent in je vak.

Het werken in de wijkverpleging is erg afwisselend en uitdagend; elke cliënt heeft zijn eigen zorgvraag waaruit uiteenlopende handelingen voortvloeien.

Bedrijfsprofiel

Het gaat om een parttime functie van 24 uur per week. Het team bestaat uit medewerkers (verpleegkundigen, verzorgenden en leerlingen). Kenmerkend voor dit team zijn de woorden enthousiast en gedreven.

De cliëntpopulatie  is heel divers met een zorgproblematiek variërend van vrij eenvoudig tot complex. Je kunt hierbij denken aan cliënten met dementie, terminale cliënten, diabetes, wondverpleging of verslavingsproblematiek.  Routes zijn door gemeente Zeewolde. 

Publicatiedatum

29.03.2021

Contactpersoon

Chaima el Ammari

Onze klanten zijn onze partners, daarom zijn we uiterst zorgzaam en betrokken