VERZORGENDE

 

 

VERZORGENDE WIJKTEAM MUIDEN ZZP

 

Vanaf juli of september een opdracht van één maand

Functie omschrijving

Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende (IG) of vergelijkbaar; Je houdt je vakkennis en bekwaamheid op peil door het volgen van benodigde bijscholing en het lezen van relevante vakliteratuur; Je vindt het een uitdaging zelfstandig te werken en veranderingen bij de cliënt vroegtijdig te signaleren. Van belang is dat je jezelf kunt inleven in de cliënt en luistert naar zijn of haar wensen; Je neemt verantwoordelijkheid voor je resultaten en je werkt efficiënt en doelgericht; Je bent communicatief vaardig en zoekt samen met de klant naar oplossingen; Je beschikt bij over eigen vervoer en bent flexibel inzetbaar. Je bent op dit moment nergens anders werkzaam en ongeveer 20 uur per week beschikbaar.

Werken in de wijk is dus een teamsport. En omdat we met zelfsturende teams werken, run je samen met de andere (wijk)verpleegkundigen en verzorgenden (IG) jullie eigen toko. Daar komt een hoop bij kijken. 

Injecteren, douchen, wondzorg, of gewoon even een bakje koffie en een praatje. Soms kom je maandenlang bij een cliënt en bouw je een goede band op. En soms is de zorg na een week al klaar en kan de cliënt weer zonder jouw hulp verder. Gelukkig is de waardering er altijd.

Bedrijfsprofiel

Voor een zorgorganisatie in het Gooi zijn wij per direct op zoek naar ervaren Verzorgende IG die werkzaam is als ZZP’er. Ben jij verzorgende IG en wil je graag in het Gooi aan de slag? Neem dan even contact met ons op. Je verricht persoonsgerichte lichamelijke verzorging en basis verpleegtechnische handelingen, zoals wondverzorging en het toedienen van medicatie en zuurstof. Naast de cliëntenzorg verricht je taken ten behoeve van het team, zoals het bijhouden van het zorgdossier. Je werkt in verschillende diensten en deze kun je zelf inplannen via ons plansysteem.

Publicatiedatum

16.04.2021

Contactpersoon

Chaima el Ammari of Elise Nederveen

036-2340133

Contact

Bedankt voor de inzending! We nemen zo snel mogelijk contact op!

Onze klanten zijn onze partners, daarom zijn we uiterst zorgzaam en betrokken