VIND TALENT

U gezochte zorgverlener is om de hoek

Veel zorgorganisatie's hebben tegenwoordig in toenemende mate te maken met “gaten” in de dienstroosters.

Vaak hebben deze problemen een tijdelijk of incidenteel karakter en is het niet zinvol om daar nieuw personeel voor aan te trekken. Bovendien is het aantrekken van voldoende gekwalificeerd personeel ook geen eenvoudige zaak.

Het inzetten van gemotiveerde helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen kan dan een prima oplossing zijn. Geen gedoe met contracten, geen hoge overheadkosten, maar direct en flexibel inzetbaar, gemotiveerd, personeel tegen een scherp tarief.

Een telefoontje of een email van een opdracht is voldoende. Vervolgens gaat het team van Zorg Ambiance voor u aan de slag.

 

We kunnen niet wachten om van u te horen! Bel ons vandaag en laat ons u helpen meezoeken naar de juiste zorgverlener.

Vanzelfsprekend zal Zorg Ambiance zich inspannen om de kwaliteit van de freelancers en uitzendkrachten op een zo hoog mogelijk peil te houden. Wij zullen u daarom onder andere regelmatig benaderen voor een evaluatie van de geleverde diensten.

 

Is uw belangstelling gewekt en wilt u gebruik maken van de diensten van Zorg Ambiance, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Zorg Ambiance staat 24 uur per dag het hele jaar door via e-mail, telefoon of door middel van een persoonlijke afspraak tot uw dienst.

Onze partners

© 2021 BY ZORGAMBIANCE B.V. Algemene voorwaarden     Privacyverklaring KVK: 74237624 BTW: NL859820543B01

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black