VIND TALENT

Zorgorganisaties krijgen in toenemende mate te maken met dienstroosters die zij niet rond krijgen. Simpelweg omdat er niet voldoende personeel beschikbaar is.

Vaak hebben deze problemen een tijdelijk of incidenteel karakter. Het is dan ook niet zinvol om daar nieuw personeel voor aan te trekken. Bovendien is het aantrekken van voldoende gekwalificeerd personeel geen eenvoudige zaak.

Het inzetten van gemotiveerde zelfstandige helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen biedt hier de oplossing. Geen gedoe met contracten, geen hoge overheadkosten, maar direct en flexibel inzetbaar gemotiveerd personeel. Tegen een scherp tarief voor de zelfstandige en voor de zorgorganisatie geen bijkomende kosten.

Wanneer er op het laatste moment gaten in het dienstrooster zijn, vinden wij snel een professionele zorgverlener.
Op korte termijn een gekwalificeerde zorgverlener nodig? Zorg Ambiance helpt u vandaag nog. 

Vanzelfsprekend zal Zorg Ambiance zich inspannen om de kwaliteit van de zelfstandig zorgverleners op een zo hoog mogelijk peil te houden. Wij zullen u daarom regelmatig benaderen voor een evaluatie van de geleverde diensten.

 

Is uw belangstelling gewekt en wilt u gebruik maken van onze diensten, aarzel dan en neem vandaag nog contact met ons op. Zorg Ambiance staat u 24 uur per dag, het hele jaar, tot dienst. Telefonisch, per mail of door middel van een persoonlijke afspraak.

Een greep uit onze partners:

WZF-groot-scaled.jpg
Unknown.jpg
Coloriet-klein.jpg
Unknown.jpg
10cde72761f8899dc16472357bb13453.jpg
dezclogo-cmyk.jpg
LOGO-JPEG-OP-WIT-2015.jpg
Vivium-groot-logo.png
amstelring-jpg-1-800x0-c-default.jpg